MASTERON SOLO CYCLES: LEES EN GEBRUIK

Masteron is een van de meest populaire steroïden die wordt gebruikt door bodybuilders en atleten. Deze steroïde biedt talloze voordelen voor degenen die ervoor kiezen om ermee te fietsen. Voordat we in de cycli van Masteron springen, vinden we dat het belangrijk is om je een beetje uitleg te geven over de steroïde.

Masteron is een op olie gebaseerde steroïde die door injectie wordt gegeven. Het werd al in de jaren vijftig ontwikkeld, maar kwam pas in de jaren zeventig op de commerciële markt. Deze steroïde wordt als cosmetisch beschouwd en zou glans en glans toevoegen aan een al mager, strak lichaam. Er zijn twee soorten van deze steroïde: Masteron Propionate en Masteron Enanthate. De propionaatversie van Masteron is veel populairder in de fitnessindustrie. Het werkt sneller dan de enanthate-versie en wordt vaker geïnjecteerd.

MASTERON SOLO CYCLES

Masteron is een steroïde die algemeen bekend staat om zijn snijeffecten; daarom, als u op zoek bent naar bulk, is dit niet de steroïde die u in uw cyclus wilt opnemen. Laten we eerst eens kijken naar cycli die alleen Masteron Propionate bevatten.

Cycli van Masteron alleen duren doorgaans niet langer dan acht weken. Voor degenen die Masteron alleen in een cyclus willen gebruiken, hebben we een paar solocycli van Masteron Propionate geleverd.

BEGINNER CYCLE:

WeekMasteron Propionate
1100 mg EOD
2100 mg EOD
3100 mg EOD
4100 mg EOD
5100 mg EOD
6100 mg EOD
7100 mg EOD
8100 mg EOD

TUSSEN CYCLUS:

WeekMasteron Propionate
1200 mg EOD
2200 mg EOD
3200 mg EOD
4200 mg EOD
5200 mg EOD
6200 mg EOD
7200 mg EOD
8200 mg EOD

GEAVANCEERDE CYCLUS:

WeekMasteron Propionate
1300 mg EOD
2300 mg EOD
3300 mg EOD
4300 mg EOD
5300 mg EOD
6300 mg EOD
7300 mg EOD
8300 mg EOD

MASTERON CYCLE VOORDELEN

Als je Masteron alleen neemt, zal de behaalde winst erg langzaam en stabiel zijn, maar zal het niet indrukwekkend zijn. Maar vanwege de relatieve afwezigheid van bijwerkingen en het gebrek aan oestrogene werking, kan het geschikt zijn voor beginners die een zachte introductie willen in het gebruik van anabole steroïden. Onthoud dat wanneer beginners Masteron gebruiken, ze mogelijk teleurgesteld zijn in de resultaten. Dit kan te wijten zijn aan het feit dat ze niet zoveel hard werk en training hebben gestoken in iemand die meer steroïde cycli heeft uitgevoerd en aanzienlijk mager is met een merkbare spierdefinitie.

Masteron schittert echt als het gaat om spierverstevigende effecten. De spierdichtheid neemt ook toe door het injecteren van deze steroïde. Omdat deze steroïde het vasthouden van water uit uw lichaam zal opzuigen, zal de huid dunner lijken, waardoor de spieren er voller en meer gedefinieerd uitzien.

MASTERON CYCLE VOORDELEN

POST CYCLE THERAPY NA MASTERON CYCLE

Postcyclustherapie of PCT is een methode die wordt gebruikt door gebruikers van anabole steroïden om het hormonale herstel van hun lichaam na een cyclus te versnellen. Er zijn twee opties zodra een cyclus van steroïden is voltooid:

1. Laat uw lichaam vanzelf genezen, wat in sommige gevallen 3-4 maanden of langer kan duren (afhankelijk van de lengte van uw steroïde cyclus en welke steroïden werden ingenomen).
2. Doe PCT door medicijnen of supplementen te gebruiken om de balans in uw lichaam te herstellen en de productie van natuurlijk testosteron te stimuleren.

Meestal is het kiezen van PCT veel verstandiger en zal het uw lichaam op de lange termijn ten goede komen (vooral als u doorgaat met fietsen met steroïden). PCT-cycli duren vier weken en de meest gebruikte medicijnen zijn HCG, Clomid en / of Nolvadex. Ervaren steroïde gebruikers kiezen voor Clomid of Nolvadex (op basis van persoonlijke voorkeur). Grotere doses worden aanbevolen gedurende de eerste twee weken van PCT, gevolgd door lagere doses gedurende de laatste twee weken. Hoge doses gedurende de volledige vier weken PCT gebruiken, verhoogt het risico op bijwerkingen van Clomid of Nolvadex.

WAT TE VERWACHTEN VAN PCT

Tijdens het uitvoeren van PCT kunnen sommige gebruikers stemmingswisselingen ervaren en een afname van de ambitie om net zo hard naar de sportschool te gaan als bij het uitvoeren van uw cyclus van steroïden. Het is belangrijk om niet ontmoedigd te raken, maar om uw lichaam de tijd te geven die het nodig heeft om te rusten, te hergroeperen en op te laden voor de volgende snij- of ballastcyclus.

CONCLUSIE

Over het algemeen heeft Masteron een speciale plaats in de geest en cycli van ervaren steroïde gebruikers, waaronder bodybuilders en atleten die regelmatig strijden. Hoewel wordt aangenomen dat deze steroïde glans, glans en de finishing touch geeft aan een reeds gebeiteld lichaam, kan het alleen diegenen ten goede komen die echt willen opvallen in de menigte (of op het podium). Het gebruik van Masteron alleen is niet zo effectief als het naast andere steroïden te gebruiken. Maar voor degenen die slank en afgezwakt zijn en nieuw zijn in de steroïde wereld, kan het enkele merkbare veranderingen in het lichaam aanbrengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *